Urządzenie, na którym przyrządzimy mięso, ryby i warzywa

Urządzenie, na którym przyrządzimy mięso, ryby i warzywa
brak zdjęcia

Jednym z częściej spotykanych urządzeń w gastronomi, które może być wyposażone w gładką lub też ryflowaną powierzchnię roboczą, jest płyta grillowa. Prezentowane rozwiązanie pozwala na przygotowywanie różnego rodzaju produktów począwszy od mięs, poprzez ryby, a skończywszy np. na warzywach. Płyta grillowa, o czym warto powiedzieć, jest także dostępna w wersji, gdzie to jedna z jej części posiada gładką, natomiast druga ryflowaną powierzchnię, co daje o wiele większe możliwości pod względem przygotowywanych na niej produktów. Opisywane urządzenie dostępne jest w wersji gazowej oraz elektrycznej.

Nazwa: INVEST HORECA Jacek Gargula

Adres: Bolesława Prusa 151a 33-300 Nowy Sącz

Adres www: www.agroturystykakolobrzeg.pl